Ammattitaitoinen lika-ja lokakaivon tyhjennys VTM-Putkistohuolto Oy Valkeala

Ammattimainen likakaivon ja lokakaivon puhdistus Valkealassa

Olemme erikoistuneet putkistohuoltoon ja putkistosaneerauksiin. Putkistohuoltopalveluihimme kuuluvat muun muassa viemärin avaus, putkiston puhdistus, likakaivon puhdistus ja kaivon huolto. Viemärien lisäksi puhdistamme esimerkiksi sadevesi- ja salaojaputket. Erottelu- ja likakaivon puhdistus sekä putkiston sulatustyöt hoituvat meiltä asiantuntevasti. Hoidamme myös viemäreiden määräaikaispuhdistukset. Palveluihimme kuuluvat myös: putkistosaneeraus, suurtehoimurointi, kuivaimurointi, putkistokuvaukset, viemärikuvaukset ja putkistojen tv-kuvaukset, joilla saa tietoa putkiston kunnosta esimerkiksi putkistosaneerauksen suunnitteluun.

Likakaivon ja lokakaivon säännöllinen puhdistus pitää putkiston kunnossa ja säännöllinen ennakoiva huolto on myös kustannustehokkaampaa kuin esimerkiksi tukkeuman tai kaivon ylitäytön aiheuttama kiireellinen työ. Lokakaivon tyhjennys kannattaa suorittaa jo ennen sen täyttymistä yläreunaan asti, joka voi aiheuttaa jätevesien tulvimista sisälle. Käytössämme on tehokkaat ammattilaislaitteet putkistojen puhdistamiseen ja avaamiseen. Hoidamme myös määräaikaispuhdistuksia sekä lika- että lokakaivoille. Lokakaivon rakenteiden kuntotarkistus olisi suositeltavaa teettää kymmenen vuoden välein. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiötä sekä julkisen sektorin toimijoita luotettavasti ja nopealla aikataululla. Meillä on etunamme pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito sekä tunnettuus luotettavana toimijana. Teemme tinkimättömän korkealaatuista työtä asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen, ystävällisen putkistoasiantuntijan, olemme hetkessä paikalla. Työkenttämme on laaja-alainen ja meillä on käytössä tehokkaat ja ajanmukaiset ammattilaitteistot, jotka takaavat korkealaatuisen työjäljen. Toimialueemme on Valkeala, Kuusankoski, Kouvola ja koko Kymenlaakso. Päivystyspalvelumme toimii 24/7.